Norrevångskolan bevakar utvecklingen av coronavirusets spridning och följer information och råd från Folkhälsomyndigheten/regeringen. Myndigheternas råd och rekommendationer kan ändras från dag till dag så vi uppmanar vårdnadshavare och elever att följa myndigheternas hemsidor för kontinuerlig information.

När det gäller skolan är beskedet från Folkhälsomyndigheten och regeringen att elever och personal stannar hemma om de är sjuka – även vid milda symptom. Är man frisk är man i skolan. Det är dessa riktlinjer vi i nuläget arbetar efter. I nuläget väljer man att köra distansundervisning på gymnasiet och högre utbildning. Detta gäller alltså inte grundskolan just nu. Dock förbereder vi oss på ett annat scenario framöver.

VIKTIGT!

• Elever som är hemma men inte svårt sjuka ska följa skolans undervisning. Detta kan man göra via Google classroom. Det är nu extra viktigt att eleverna tar hem sin dator och laddsladd varje dag.
  • Alla har ett eget ansvar att följa råden som hela tiden uppdateras hos Folkhälsomyndigheten.