Norrevångskolans fiskeprofil fick tillfälle att fiska i Mörrumsån på premiärdagen den 25/3. Mörrum och Mörrumsån visade sig från sin bästa sida med fantastiskt väder och härlig stämning.  Eleverna fick en stund med Annie Lööf som tyckte det var spännande med en fiskeprofil på en högstadieskola och som uppskattade miljön runt Mörrumsån.  Även Sveriges radio var på plats och ställde en del frågor till oss.

Tyvärr blev det ingen fisk för någon utav eleverna, de var dock inte de enda som gick utan fångst denna dag.
På plats vid ån fanns också föräldrar som ställde upp och grillade korv till oss alla – stort tack!
Vill även passa på att tacka ABU Garcia och Kronolaxfisket som sponsrade oss med denna dag!