På torsdagseftermiddagen fick Norrevångskolan, i synnerhet de elever som läser franska, besök av inte mindre än 10 gymnasieelever från Bretagne i västra Frankrike. De franska eleverna är här och besöker några av Norrevångskolans före detta elever  (Sanna Briskog, Jennifer Anderson och Moa Wåhlin – stort tack till er!) och de valde att spendera sin eftermiddag tillsammans med oss. De elever som läser franska på Norrevångskolan hade förberett frågor om hur det är att leva och vara ung i Frankrike och med hjälp av de svenska gymnasieeleverna kunde kunskaper och erfarenheter utbytas på franska, engelska och svenska. Vi fick lära oss om mat och skola, om helgnöjen och slangord och mycket annat spännande.

Vi tackar för det roliga besöket!

Merci beaucoup et au revoir!