FÖRÄLDER I OMRÅDE 3

Måndag 16 september kl.18.00
Norrevångskolans matsal

Micke G

”Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli”

Micke Gunnarsson ger en inspirationsföreläsning om en värld och ett liv i förändring, barnatro, mod och digitala medier. Hur påverkas vi som vuxna, föräldrar, lärare eller pedagoger när våra barn mer eller mindre föds med digitala navelsträngar? Hur möter vi barn som inte vet vad de vill bli när de blir stora och mest tycker skolan är ett hinder för deras egna skapande? Är skolsystemet till för våra barn eller är våra barn till för systemet? Vad krävs av mig när våra ungar ska bli framtidens skapare i allt detta? Vad är egentligen IRL på riktigt?? Vad blir viktigt i en värld när det mesta verkar vara upp och ned?

Eftersom vi tror på en stor uppslutning är det viktigt att du anmäler dig  senast onsdag 11 september så att sittplatserna räcker.

Klicka här för att anmäla dig till inspirationsföreläsningen!

Läs mer på http://mickegunnarsson.com

VÄLKOMNA!