Vecka 47 hände det en hel del på Norrevång!

Tisdag, onsdag och torsdag hade vi besök av elever från olika gymnasieprogram och våra åttor och nior fick fick lyssna och bli inspirerade inför kommande gymnasieval. Onsdagen avslutades sedan med konsert av och med elever från Väggaskolans estetprogram. Fantastiskt bra – TACK!

hejhejhjeAlla elever fick dock inte möjlighet att lyssna på konserten eftersom fiskeprofilen var iväg och testade fiskelyckan i Långasjön.

Digital utflykt

Stora delar av den digitala profilen begav sig under fredagen in till stan. 3D-profilen kollade upp byggnader och platser inom ett pågående projekt. De besökte också rådhuset för att titta på byggnadsmodeller. Tack Jan Svensson!

Fotoprofilen spenderade fredagseftermiddagen på BTH där de fick jobba med ljussättning, blixt, poträttbilder mm. Tack Jonatan Helgason och Stefan Modigh! Vi ser fram emot de “riktiga” bilderna!