Onsdagen den 29/1 besökte den digitala profilen BTH/NetPort science park för att inleda ett samarbete som planerats under hösten 2013.
Eleverna fick tre spår presenterade för sig: 3D-modellering, RasperryPi och spelutveckling. Varje elev får välja ett utav spåren att arbeta vidare med under våren med stöd av personer med koppling till BTH.

Detta är en unik möjlighet för eleverna att träffa och få hjälp av kunniga och entusiastiska människor och en möjlighet att få fördjupa sig i något som skolan i vanliga fall inte kan erbjuda.
Resultatet av samarbetet kommer att presenteras under eventet “Kärlek, ettor och nollor” i juni 2014.
Vi är tacksamma för denna möjlighet och för det otroligt positiva bemötandet vi fick under besöket!