Fritidsgårdens årliga innebandyturnering för högstadiet avgjordes under kvällen den 7 oktober. 6 lag med elever hade antagit utmaningen att försöka vinna La Copa di Innibandi som nu avgjordes för 3.e året i följd. Givetvis fanns även ett lag med fritidsledare med och dessutom förstäkta med skolans idrottslärare Peter och Ida. Ett riktigt Dreamteam alltså.

Totalt spelades det 24 matcher under kvällen och som väntat blev det just personallaget Spännputtarna som tillslutstod som segrare efter en perfekt genomförd turnering. Helt obesegrade kunde man höja segerbucklan och titulera sig mästare efter en tuff sista drabbning i finalen mot Girlpower!

Många tappert kämpande lag fanns under kvällen och extra roligt var det att så mycket folk kom och tittade. Både klasskompisar och föräldrar fanns på plats under kvällen och hejade fram de sina. Totalt var det lite drygt 80st som antingen var med och spelade eller besökte fritidsgården under kvällen.

Stort tack till alla som skänkte priser så att alla som var med och spelade kunde få ett pris samt till Carlshamns IBK som ställde upp med domare under kvällen