Från och med måndag vecka 41 (7/10) erbjuder Norrevångskolans IF aktiviteter i sporthallen för ALLA som vill röra på sig. Syftet är att ha roligt utan krav på prestation eller tävling. Aktiviteterna kommer ledas av elever på skolan som under hösten gått utbildningen “Unga leder unga”, på plats i hallen kommer även minst ett vuxenstöd att vara.

Tiderna som gäller varje vecka framöver är

Måndagar 15.00-16.00 årskurs 4-6 i hallen

Tisdagar klockan 14.45-15.45 årskurs 7-9 i hallen och i gymmet (2 olika grupper).

Från och med v.45 kommer vi även ha dans på torsdagar.
Deltagande förutsätter att du är medlem i föreningen. Detta blir du genom att lämna in medlemstalongen som finns längst bak i det infobrev alla elever från årskurs 4 till 9 fått hem + medlemsavgiften 1 kr. Detta gör du första gången du kommer till en aktivitet och därefter har du tillgång till föreningens alla aktiviteter hela läsåret!
För dig som av någon anledning saknar brevet finns det här:
Varmt Välkomna!