Alla elever i åk 7 har skrivit egna noveller. De har visat prov på fantasi och berättarglädje!

Bra gjort allihopa!

Vi har nu utsett två stycken noveller från varje klass som på något sätt har utmärkt sig! Följande elever får ett pris:

Jacob 7A – Motivering: Du har skrivit en fin historia med ett oväntat slut. “Slutet gott, allting gott, eller? “

Jessica 7A – Motivering: Du har skrivit en riktigt spännande berättelse, där du lyckats extra bra med inledningen!

Herman 7B – Motivering: Du har skrivit en trevlig historia, som är realistisk och dessutom har ett bra budskap! “Hårt arbete lönar sig, övning ger färdighet, friskt vågat – hälften vunnet!”

Mathilda 7B – Motivering: Du har skrivit en sorglig, spännande men också hoppfull historia. Du har lyckats bra med beskrivningar av personer och miljöer. Dessutom har din novell ett fint budskap: “ Det kan bli bra trots motgångar i livet.”

Wilma 7C – Motivering: Du har skrivit en humoristisk och spännande historia med ett oväntat slut.

Oliver 7C – Motivering: Du har skrivit en realistisk historia. Dina beskrivningar av hockeycupen och huvudpersonens känslor är trovärdiga.

Stort Grattis! Fortsätt skriva!