“Grymt häftigt! Teori blandat med praktik, feedback som ger utveckling. Teorierna har varit kul, inte bara läsa i boken”.

“Mkt roligare att göra saker än att bara sitta still. jag har lärt mig grunderna för att bli en bra ledare”.

Detta är 2 av våra elevers tankar om förra veckans utbildningsläger i Höllviken. Lägret arrangerades av Skånes och Blekinges skolidrottsförbund och riktade sig till skolidrottsföreningar som vill utveckla sin verksamhet. Skolans idrottsförening heter Norrevångskolans IF och är en förening precis som Mörrums Gois och Asarums IF. Vi är fristående från skolan men har ett väldigt nära samarbete med den ordinarie verksamheten.

På lägret representerades vi av 6 elever som genomgick utbildningen “Unga leder unga”, en ledarskapsutbildning med målsättningen att eleverna ska kunna leda och ta ansvar för aktiviteter i Norrevångskolans IF:s regi.

Lägret var mycket inspirerande och under de kommande veckorna är målsättningen att vi ska kicka igång eftermiddagsverksamheten i Sporthallen/gymmet! Håll därför utkik på hemsidan för vidare info!