Välkomna alla elever från årskurs 6 och föräldrar till elever i årskurs 6,7 och 8!

Tag chansen att till exempel se en kort föreställning framförd av kultur & musikeleverna, se hur Minecraft används i undervisningen, ta del av textilslöjdens modevisning eller kolla in hur specialfördjupningarna (hockey, fotboll) tränar ute på gården. Även hemkunskapen kommer att vara igång och visa upp sin verksamhet.

I klassrummen kommer de olika språkvalen (franska, spanska, tyska) att berätta om sin verksamhet och lära ut turistfraser, lärare kommer att berätta om och visa hur skolan har utvecklats och hur den nya läroplanen används i en dagliga undervisningen.

Klart till nästa läsår är också att vi erbjuder handbollsfördjupning i samarbete med Mörrums HK!

Under kvällen bjuds det på lättare förtäring.

.